U bent hier: Aanbiedingen Meubel Collecties Urban Sofa Collectie San Remo
Informatie: Uw browser accepteert geen cookies. Om producten toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
Collectie PallmoreCommode Corona

Collectie San Remo
Bekijk grote afbeelding


Collectie San Remo

Prijs per product (stuks): €0.00


De enige echte UrbanSofa San Remo. De romantische chesterfield uit de Country&Lifestyle collectie.

Het prachtige diepe capitonnage maakt deze landelijke Sofa tot de eyecatcher van ieder interieur. De heerlijk diepe zit in combinatie met de UrbanSofa "Comfort Seat" kussens zorgen voor een perfecte loungebeleving. Naar wens kunnen de binnenkussens worden vervangen voor hardere zitkussens of een Latex vlokvulling voor de ultieme lounge ervaring. 

Elke San Remo wordt per klant geheel ambachtelijk geproduceerd met de beste materialen zoals we die normaal alleen terugvinden in het topsegment. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.Let op: U heeft pas een echte UrbanSofa als er UrbanSofa op staat. Be Sure Its Real!

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit maar liefst 120 verschillende stoffen en 18 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen.
:

:

:

:


Klantrecensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Meld u aan om een recensie te schrijven.


Support

Heeft u vragen?

't Meubelhuus
Schoolstraat 147
9581 GH Musselkanaal