U bent hier: Meubels Zitmeubelen Banken en Sofas
Informatie: Uw browser accepteert geen cookies. Om producten toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
Collectie MerlinCollectie Pallmore

Collectie Orlando
Bekijk grote afbeelding


Collectie Orlando

Prijs per product (stuks): €0.00


Een absolute trendsetter uit de UrbanSofa collectie 2016. Geliefd bij vele projectontwikkelaars wegens zijn flexibiliteit en aansprekende uitstraling.

Door de losse elementen te combineren kunt u uw bank helemaal naar wens indelen.Alle Orlando elementen zijn rondom gestoffeerd waardoor het veranderen van opstelling geen enkel probleem is. Ideaal voor iedereen die houdt van afwisseling in huis. In een handomdraai wisselt u van Hoekbank opstelling naar mega grote 4zitter. Ook kunnen de elementen vrij in de ruimte geplaatst worden.

Maak de Orlando helemaal naar uw eigen stijl door diverse decoratiekussens toe te voegen.De Orlando elementenbanken worden uitsluitend vervaardigd uit de beste materialen. De prachtige zware kwaliteit van de romp en stalen binnenvering vinden we normaal alleen terug in banken uit het hogere prijssegment, maar nu bij UrbanSofa voor een zeer scherpe prijs.Er is al een Orlando element vanaf: € 395,-!Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit maar liefst 120 verschillende stoffen en 18 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen.
:

:

:


Klantrecensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Meld u aan om een recensie te schrijven.


Support

Heeft u vragen?

't Meubelhuus
Schoolstraat 147
9581 GH Musselkanaal